Kuljetusliike Törmä Oy

Kuljetusliike Törmän historia alkaa jo vuodesta 1952, jolloin Lasse Törmä aloitti ammattimaisen kuljetustoiminnan. Yritys oli kasvattanut kalustoaan vuoteen 1997 mennessä kahdesta kuorma-autosta 14 ajoneuvon yritykseksi.

Keväästä 2005 alkaen on yrityksen toimitusjohtajana toiminut Tapio Törmä, joka on kuljetusalan vankka ammattilainen. Kuljetusliike Törmä Oy:n palveluksessa on tällä hetkellä 14  kuorma-auton kuljettajaa sekä kolme raskaan kaluston asentajaa. Kuljetusliike Törmä Oy toimii rehdillä perheyrittäjyyden asenteella.

Kuljetusliike Törmä Oy palkittiin vuoden 2009 vastuullisena työnantajana. Tampereen kaupunkiseudun työvoiman palvelukeskus palkitsee vuosittain vastuullisen työnantajan, joka valitaan Tampereen kaupunkiseudun yritysten joukosta. Palkinto jaettiin jo kolmannen kerran.

Toimimme Hämeen Kuljetus Oy:n sopimusliikennöitsijänä ja noudatamme heidän laatu- ja ympäristösertifikaattejaan (ISO 9001 ja ISO 14001).

Yhtiömuotomme muuttui 1.2.2014 osakeyhtiöksi.

tormaoy

Korjaamomme hallitsee liikkuvan kaluston rakennemuutos, korjaus- ja huoltotyöt

Oman kalustomme huolto- ja rakennetöiden ohessa voimme tarjota osaamistamme ja korjaamotilojamme liikkuvan kaluston huolto- ja korjaustöihin. Ammattitaitoiset raskaan kaluston asentajamme ovat tottuneet järeämmän luokan operaatioihin eivätkä vierasta näin nykyaikanakaan rasvaista puurtamista työkoneiden parissa.

Ajoneuvojen rakennemuutokset vaativat aina suunnittelua ja mittaamista ja taas mittaamista, joten ota yhteyttä, lopetetaan jaarittelu ja pannaan työkoneet iskukuntoon!

paja1
paja2
paja3